Glasløsninger til baderummet

Skal du renovere dit badeværelse eller ønsker du at forny dit badeværelse med en smuk og enkel glasløsning, så kontakt Rabenhus og hør mere om dine muligheder.

Når du vælger en glasløsning i dit badeværelse, får du ikke blot høj funktionalitet, men også en stilren løsning, der løfter dit badeværelse og skaber en større rumfornemmelse. Glasset vil få rummet til at syne mere luftigt og enkelt, mens det samtidigt vil understrege badeværelset stil og andre detajler. 

Søger du en brusevæg / brusedør

Jeg kan hjælpe dig igennem hele processen, fra start til slut, når du skal have en glasløsning, stor som lille. Vi starter med en indledende dialog og sammen finder vi den bedste løsning for det kommende projekt. En glasløsning er meget mere end bare glas, det kan give dig:

Kom i mål med Rabenhus

En ny brusevæg eller brusedør vil skabe stor forandring for dit badeværelse. Det er med til at give rummet en hel anden betydning og du får muligheden for at lukke mere lys ind i rummet, hvilket i sig selv vil giver en større rumfornemmelse. Du skal være opmærksom på at der findes et væld af muligheder og farver, når man taler om glas, samt dets vedligeholdelses muligheder.

Hos Rabenhus hjælper jeg dig med at komme frem til det rigtige valg omkring form , faver og mulighederne for montering. Jeg står for opmåling, levering og montering af din næste glasløsning. Det sidste finish ligger i fugearbejdet, som binder elementerne sammen.

Projekter // Glasløsninger til baderum

Brusevaeg-messing-glas-indendoers-rabenhus-6 Brusevægge og døreGlas indendørs

Bruseløsning med messing

Brusevaeg-glasloesning-rabenhus Brusevægge og døreGlas indendørs

Badeværelse med sorte detaljer

Brusevaeg-glasloesninger-rabenhus-1 Brusevægge og døreGlas indendørs

Bruseløsning i nyrenoveret badeværelse

Skal du i gang nu?

Hvis du har et nyt byggeprojekt i tankerne, så hører jeg gerne fra dig. 

Tømrermester Henrik Hellesøe