Glasoverdækning - få et smukt uderum hele året

Drømmer du om en terrasseoverdækning, der med tiden ikke bliver trist eller beskidt at se på? En overdækning i glas vil give dig et smukt og eksklusivt udtryk, der over tid ikke forandrer sig. Nyd de sene sommeraftener med en overdækning af sikkerhedsglas, der giver dig fuld gennemsigtighed og et smukt lysindfald i boligen. 

Mange fordele

Når du vælger en glasoverdækning til terrasse, forlænger du husets kvadratmeter og får et ekstra uderum med mulighed for at skabe hygge og samvær. Med overdækningen kan du lade havemøblerne stå med hynder, samt anden dekoration der ellers skal tages ind pga. regnvejr. Hvis du søger en totalløsning, hvor du både ønsker en træterrasse og en glasoverdækning, kan jeg hjælpe med begge dele. Jeg skræddersyer glasløsningen, så den passer præcist til dit behov, hvad enten det skal være en træ eller jernkonstruktion.

Med en overdækning får du bl.a: 

Kom i mål med Rabenhus

Få endnu mere glæde af din terrasse eller solkrog med en overdækning i glas, den giver dig muligheden for at forlænge de skønne sommeraftener og tidlige morgenstunder uden dug. Du har alle muligheder for at træde ud på en vel-indrettet terrasse, med puder og tæpper, som ikke først skal til at findes frem. Dette er en af fordelene ved en overdækning.

Hos Rabenhus hjælper jeg dig med at finde den løsning som passer bedst ind hos jer. Det er ikke ligegyldigt, hvilken type glas der bruges når du skal vælge glastag, Det afhænger af størrelse, inddeling og tykkelse på glasset. Tag mig med på rådet. Står i overfor ny opførsel af træterrasse, påtager jeg mig også gerne denne opgave.

Projekter // Glasoverdækning

Glasoverdaekning-staalspaer-rabenhus-1 Glas udendørsGlasoverdækningVinduer og døre

Glasoverdækning med stålspær

Glasoverdaekning-traespaer-rabenhus-1 Glas udendørsGlasoverdækningVinduer og døre

Glasoverdækning med træspær

Kontakt Henrik

Jeg starter dit kommende byggeprojekt med en dialog omkring dine fremtidige ønsker og ideer.

Tømrermester Henrik Hellesøe