Glasværn

Et glasværn er den elegante og diskrete løsning til din trappe, svalegang eller fra 1 sal. til stueplan. Du bevarer udsigten og lader lyset komme ind med et glasværn. Det tager et minimum af plads. Du får høj sikkerhed med et glasværn, i enten hærdet eller lamineret glas. Typen af glas vurderes ud fra dets anvendelse, kan også være af hærdet-lamineret glas.

Kontakt Rabenhus i dag for en uforpligtende snak omkring  den bedst mulige løsning. 

Få en skræddersyet løsning

Jeg hjælper dig igennem hele processen, fra start til slut, når du skal have et glasværn. 

Jeg sørger for alt under processen og er projektet af større karakter, har jeg en række samarbejdspartnere, som jeg kan stå inde for. Mulighederne er mange, og det kræver flere overvejelser omkring konstruktion, design og valg af glastype eksempelvis: 

Kom i mål med Rabenhus

Et glasværn har en afgørende betydning, hvad enten det er i forbindelse med etageadskillelse, altaner eller f.eks trappeværn. Et glasværn skal stå flot og ikke mindst give dig høj sikkerhed i at færdes omkring. Fordelen ved et glasværn er at du bevare lyset og det flotte udsyn. Der er flere ting at være opmærksom på, såsom dimensionering af glas, og valg af montering.

Er du i tvivl om hvilket løsninger der kan lade sig gøre hjemme hos dig, så kontakt mig med jeres ideer.

Projekter // Glasværn

Glasvaeg-glasvaern-sommerhus-rabenhus-1 Glas indendørsGlasvægGlasværn

Glasvæg til nyrenoveret sommerhus

Glasvaern-trappenedgang-rabenhus-2 Glas indendørsGlasværn

Glasværn

Kontakt Henrik

Står du overfor et byggeprojekt og er du blevet inspireret til, hvordan din løsning kan se ud. Du er velkommen til at ringe eller sende en mail. 

Tømrermester Henrik Hellesøe