Glasvægge - privat eller erhverv

Skab gennemsigtighed og få et smukt lysindfald, med en væg i glas eksempelvis ved opdeling af rum, ved kontorindretning eller mellem entre og husets andre rum. En glasvæg, giver dig et væld af muligheder, både af funktionel karakter, samt af mere æstetisk karakter. En glasvæg vil skabe et luftig og elegant udtryk modsat en gips eller betonvæg. 

Kontakt Rabenhus og få en uforpligentende dialog omkring valg af glasløsning. 

Glas som skillevæg

En glasvæg er en enkel måde at opdele køkken og stue, uden at lyset forsvinder. Samtidigt kan det skabe en helt særlig stil i huset og give mulighed for hyggelige kroge.

Er der et ønske om lydvægge mellem to rum eller i et kontormiljø, er dette også en mulighed. Det samme er gældende for fuldglas døre, med eller uden aflåsning. De meste brugte farver inde for disse løsninger er natureloxeret alu, hvid og sort. Jeg sørger for opmåling, levering og montering af din næste glasløsning. 

Kom i mål med Rabenhus

Når du vælger en fuldglasvæg opnår du fuld lysindfald i huset eller på kontoret, du får et let og elegant udtryk, som vil skabe en helt anden stemning i rummet og vil tage et minium af plads. Du skal være opmærksom på hvad og hvilken funktion glasvæggen skal have, om der er tale om lydisolering eller værnglas.

Hos Rabenhus hjælper jeg med råd og vejledning omkring dit næste ønske om en fuldglasvæg. Jeg varetager opmåling, levering og montering.

Ved montering afsluttes der med fuge ved og omkring eksisterende vægge, dette giver et flot finish.

Projekter // Glasvægge

Glasvaeg-glasvaern-sommerhus-rabenhus-1 Glas indendørsGlasvægGlasværn

Glasvæg til nyrenoveret sommerhus

Glasvaeg-Rabenhus-5 Glas indendørsGlasvæg

Glasvæg med funktionel rumopdeling

Vil du vide mere?

Jeg starter dit kommende byggeprojekt med en dialog omkring dine fremtidige ønsker og ideer til en glasløsning. 

Tømrermester Henrik Hellesøe