Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på spørgsmål omkring mit arbejde. Hvis du har yderligere spørgsmål til arbejdet eller ligende, kontakt mig endelig. 

Er opgaven af en vis størrelse og hvor det kræves mere end en mand eksempelvis ved tunge konstruktioner, kontaktes mine samarbejdspartnere. Sammen skaber vi et professionelt resultat. Læs mere om Rabenhus // Henrik Hellesøe her.

Med mine 15 års erfaring indenfor tømrer- og glasløsninger, har jeg stor erfaring i materialevalg, funktioner og hvordan du får det bedste resultat, så det passer præcist til dit behov og husets stil. 

Du skal kunne informere mig om dine tanker og ønsker omkring en fremtidig løsning. Hernæst er det vigtigste at overveje, hvad dit budget er til projektet, så vi fra start får forventningsafstemt og talt om hvad der er muligt indenfor denne ramme. Ud fra det tager vi en dialog omkring løsninger, hvor jeg kommer med min faglige vurdering og rådgivning. 

Jeg kan fuge dine vinduer og døre efter montering, det gør at du får et færdigt resultat udvendig og indvendig, når projektet er færdigt. Ved større projekter kan der komme en fugemand og afslutte. Læs mere om fugearbejde her.

Jeg er uddannet tømrer, hvor jeg siden 2010 har arbejdet med glasløsninger til private og erhverv. Tømrerfaget og glasfaget går i høj grad hånd i hånd og jeg sætter en ære i at skabe en professionel totalløsning, indenfor begge faggrupper. Læs mere om Rabenhus her.

Nej, det skal du ikke. Jeg rydder op efter mit arbejde og tager affaldet med efter endt opgave. 

Pris og kvalitet hænger sammen. Det gør det i høj grad også ved dit byggeprojekt. Jeg arbejder med professionelle løsninger og skal efter endt projekt kunne stå inde for den løsning jeg har leveret. Overvej derfor hvad dit budget er til det pågældende byggeprojekt – det skaber nogle rigtige gode betingelser for den videre dialog. Se andre projekter her.

Har du flere spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon eller email. Hvis du vil se lidt mere til mine andre projekter, kan du blive inspireret af forskellige tømrer- og glasløsninger her. 

Tømrermester Henrik Hellesøe