Ny træterrasse?

Fornemmelsen af at træde ud på et levende materiale, som føles blød og mere varm end en stenterrasse. Med en terrasse, udbygger du husets kvadrameter og skaber et nyt uderum, der harmonerer med husets eksisterende ganglinjer og funktion.

Kontakt Rabenhus i dag for en uforpligtende snak omkring den bedst mulige terrasseløsning.

Hvordan skal terrassen se ud?

Som materiale, er træ nemt at bygge kreativt med og det er muligt at skabe et væld af detaljerede løsninger.

Fra enkle udskæringer tilpasset husets eksisterende byggestil til en terrasse,  der åbner op for uderum og muligheden for eventuelt at overdække dele af terrassen med glastag. Det er også muligt at opsætte et glasværn på terrassen, enten som enkelte
elementer på udvalgte steder, eller som afskærmning af hele terrassen.

Jeg kan være behjælpelig med både overdækning og glasværn, så du får den terrasse du drømmer om.

Hvilken træsort skal du vælge?

Træ er ikke blot træ. Vælg den træsort, der matcher dine ønsker til udseende, vedligeholdelse, samt holdbarhed i det danske vejr. Derfor er det vigtigt at gøre sig  overvejelser omkring hvilken træsort du skal vælge. Jeg hjælper dig godt fra start til endelig og færdig træterrasse.

Mulighederne er mange, her er blot et lille udvalg af træsorter. Ved første møde vil jeg have et lille udvalg med, så du kan få træet i hænderne inden du foretager dit valg.

Projekter // Ny terrasse

Nyt-tag-toemrerarbejde-rabenhus-3 TagTerrasseTømrerarbejde

Nyt tag på bungalow hus

Kontakt Henrik

Står du overfor et byggeprojekt og er du blevet inspireret til, hvordan din løsning kan se ud. Du er velkommen til at ringe eller sende en mail. 

Tømrermester Henrik Hellesøe