Har du brug for læ og afskærmning ?

Har du brug for et glasværn, som både bevarer udsigt, lys og giver dig sikkerhed, så vælg et glasværn – skræddersyet til din terrasse. Dette giver dig mere glæde af din terrasse i fremtiden. Du skaber et frirum, hvor du begrænser vind og træk, og derved får flere timer på terrassen.

Glasværn - en ideel løsning

Et glasværn fungerer først og fremmest, som et rækværk ved eksempelvis terrasse, altan eller trapper. Det giver et elegant og let udtryk, og kommer ikke til at se tungt ud ligesom andre løsninger. Det bevarer den flotte udsigt du har omkring dig, samtidigt med at det begrænser vind og træk. Der findes mange løsninger eksempelvis ved farve, glastype og montering.

Kom i mål med Rabenhus

Med et glasværn opnår du større værdi af din terrasse, da det er med til at begrænse kulde og træk. Med et glasværn forlænger du også levetiden på din terrasse, da den ikke bliver nær så hårdt udsat for regn og blæst.

Er du i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst til netop dine ønsker og behov, så står jeg klar med råd og vejledning. Der findes flere muligheder for montering. Et glasværn kan også afsluttes med en håndliste, alt efter ønske. 

Projekter // Glasværn

Glasvaeg-glasvaern-sommerhus-rabenhus-1 Glas indendørsGlasvægGlasværn

Glasvæg til nyrenoveret sommerhus

Glasvaern-trappenedgang-rabenhus-2 Glas indendørsGlasværn

Glasværn

Kontakt Henrik

Står du overfor et byggeprojekt og er du blevet inspireret til, hvordan din løsning kan se ud. Du er velkommen til at ringe eller sende en mail. 

Tømrermester Henrik Hellesøe